HABERLER & TRENDLER

News & Trends

Para Gastroteka

 

Farklı konseptlerde yarattığı markalarıyla gastronomi dünyasında adından baÅŸarıyla söz ettiren Crew Restaurant Group'un yeni markası Atakule'de..

Konsepti sektörün dahisi olarak tanınan Selçuk Türköz tarafından geliÅŸtirildi, menüsü ünlü ÅŸef Tolgar Mireli tarafından hazırlandı.
Klasik Fransız piÅŸirme teknikleriyle hazırlanan Modern Avrupa mutfağının uzak doÄŸu dokunuÅŸları ile yeniden yorumlandığı literatür bir menüye sahip.
Causual fine dining olarak hizmet veren mekan, Fransız ve Avrupa mutfağının Michelin yıldızlı ÅŸeflerine ev sahipliÄŸi yaparak, özel mönülerini tatma ÅŸansı da sunacak.

BİZİ TAKİP EDİN

CREW NEWS ile tüm gelişmelerden haberdar olun.

Hemen kayıt ol

iPhone Ve iPad uygulamamızı hemen indirin

Hemen kayıt ol

INSTAGRAM

GALERİ

  • La Gioia Sevgililer Günü 2013

     

  • High TeaLa Gioia

     

  • Chef Tolgar MireliLa Gioia

     

  • Timboo Cafe

     

  • Crew Headquarters

     

Tümünü gör